Το επόμενο βήμα στο live
Μίξη και ηχογράφηση οποιασδήποτε ζωντανής παραγωγής, περιοδίας ή φεστιβάλ με ευκολία. Η Avid με το νέο σύστημα VENUE | S6L φέρνει τεράστια επεξεργαστική ισχύ, εξαιρετικές επιδόσεις και τη φημισμένη ποιότητα ήχου που μουσικοί και μηχανικοί του ήχου εμπιστεύονται για τα καλύτερα shows. Απο την άμεση υποστήριξη των AAX plug-in, τα 128 κανάλια ηχογράφησης σε Pro Tools, και την βελτιστοποιημένη χρήση της οθόνης αφής, στα 300+ κανάλια επεξεργασίας, η S6L σας δίνει την απόλυτη απόδοση στη μίξη σας, τη δημιουργικότητα καθώς και την ευελιξία που χρειάζεσαι για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις οποιασδήποτε συναυλίας. Και τέλος, σύντομα θα προσφέρει μία ολοκληρωμένη Waves SoundGrid εμπειρία, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Remotely control monitor mixes with the new VENUE | On-Stage iOS app—get it now

Απομακρυσμένος έλεγχος της μίξης των monitor με τη νέα εφαρμογή | On-Stage iOS app

VIDEOS

Δείτε πώς χρησιμοποιούν τη VENUE | S6L μηχανικοί απο όλο το κόσμο.

ΓΚΑΛΕΡΙ

Δείτε γιατί οι top μηχανικοί ήχου χρησιμοποιούν VENUE | S6L

Η VENUE | S6L 32D

ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΛΥΣΗ

Όταν έρχεται η ώρα να μιξάρετε ζωντανά, έχετε πολλές επιλογές. Άν οι επιδόσεις, η ποιότητα του ήχου, η αξιοπιστία και η αξία είναι σημαντικοί παράγοντες, τότε τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με την Avid VENUE | S6L. Είναι το μοναδικό σύστημα που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να ελέγξετε τα Waves και τα AAX plug-ins απευθείας απο τη κονσόλα.Είναι το μόνο σύστημα το οποίο παρέχει 128 κανάλια σε ενσωματωμένα Pro Tools για ηχογράφηση και αναπαραγωγή και παρέχει τη δυνατότητα για virtual soundcheck, κερδίζοντας πολύ χρόνο και προετοιμασία. Επιπλέον παίρνετε τρία χρόνια εικοσιτετράωρη υποστήρηξη και τεχνική κάλυψη ωστε να εξασφαλιστεί οτι το show δε πρόκειτε να σταματήσει ποτέ.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η S6L προσφέρει απόσκοπτη απόδοση και αξιοπιστία χάρη στον προηγμένο σχεδιασμό του engine και τις έξυπνες λειτουργίες για να χειρίζεστε με επιτυχία οποιαδήποτε ζωντανή παραγωγή. Η δομή της , που αποτελείται απο modules τη καθιστά εύκολη ωστε να κλιμακωθεί ως σύστημα διαμορφόνωντας έτσι την επεξεργαστική ισχύ, τον αριθμό των I/O, και τις επιλογές δικτύου -συμπεριλαμβανομένου Ethernet AVB, Dante, και MADI- για να μπορείτε να προσαρμοστείτε σε οποιοδήποτε είδος show. Μπορείτε ακόμα και να μοιράσετε I/O σε διαφορετικά συστήματα δικτύων, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες του εκάστοτε show μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΙΞΕΙΣ

Οι καλλιτέχνες και οι μηχανικοί του ήχου επιλέγουν τα συστήματα Avid VENUE λόγω της εκπληκτικής ποιότητας ήχου τους. Η Avid VENUE | S6L υψώνει ακόμα περισσότερο τις ηχητικές σας δυνατότητες. Παρέχει τη καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου με προενισχυτές υψηλής απόδοσης και με υψηλούς ρυθμούς δειγματοληψίας. Αποκτήστε απίστευτη ευκρίνεια και ζεστό ήχο. Επίσης αναπαράγετε εύκολα τον ήχο του studio στα live χρησιμοποιόντας τα ίδια plug-ins ή εξομοιοτές απο αναλογικά μηχανήματα.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΧΥ

Συναυλίες και περιοδίες. Μεγάλα shows. Τηλεοπτικές και οπτικοακουστικές παραγωγές. Οι σημερινές παραγωγές γίνονται συνεχώς μεγαλύτερες και πολυπλοκότερες. Αυτός είναι ο λόγος οπου σχεδιάστηκε ένα πρωτοποριακό engine για την S6L το οποίο συνδιάζει δύο πολύ δυνατές τεχνολογίες οι οποίες συνεργάζονται μεταξύ τους. Με μία υπερσύγχρονη μηχανή επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο και ειδική ψηφιακή επεξεργασία σήματος για τα plugins, αποκτάτε ασύγκριτες δυνατότητες επεξεργασίας για να χειριστείτε έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό καναλιών έχοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για ένα show.